4 dager igjen til LSK - Viking: Skoglunn fikk drypp etter stortapet

Få som lever i dag har sett flere LSK-treninger og kamper de siste 50 årene enn Svein Skoglunn (til høyre). Og få har hatt flere roller enn den tidligere spilleren, styremedlemmet, UK-sjefen, fotballformannen og daglig lederen. Men tidligere i år gikk 79-åringen på en ordentlig smell.

Annonse:

21. august var Skoglunn og kona på hytta, og hadde satt seg godt til rette foran TV-skjermen for å følge Rosenborg - Lillestrøm.

Det ble en brutal kveld - på flere måter.

Fikk drypp på hytta

Etter trøndernes 4-0-seier gikk Skoglunn rett og slett i bakken.

- Kampen var ferdig cirka klokka ni. Ikke bare vant Rosenborg 4-0, men de rundspilte Lillestrøm. Så gikk det en halvtime, og jeg kjente at noe begynte å blafre foran øynene mine. Jeg trodde kona hadde slått av TV'en, men det hadde hun ikke. Hun skjønte hva det dreide seg om

- Hun ringte 113 etter tre-fire minutter. Og etter 20 minutter var ambulansen der.

- I ambulansen ble jeg spurt om jeg hadde følt noe på forhånd. Nja, jeg sa at jeg har et utrolig engasjement for Lillestrøm Sportsklubb, og jeg har nettopp se de tape 4-0. Da kjente jeg at eller annet stoppet opp.

- Hvordan har det gått i ettertid?

- Det var et drypp. Jeg fikk utrolig god behandling og oppfølging på sykehuset i Lillehammer, og deretter på Ahus. Etter tre-fire dager var jeg ute igjen, og det har gått bra, svarer Skoglunn, og legger til at han ikke tror tapet på Lerkendal var hovedårsaken til dryppet.

Tror på seier mot Viking

Her kan du kjøpe billett til søndagens kamp mot Viking!

FIKK KRAKK! Asbjørn Finholt og Svein Skoglunn (til høyre) fikk i dag oppfylt sitt ønske om egen krakk på treningsfeltet - takket være LSK-styremedlem Bjørnar Sollie. Foto: Andreas Aalling
FIKK KRAKK! Asbjørn Finholt og Svein Skoglunn (til høyre) fikk i dag oppfylt sitt ønske om egen krakk på treningsfeltet - takket være LSK-styremedlem Bjørnar Sollie. Foto: Andreas Aalling

Skoglunn er tredjemann ut i vår mini-serie der vi møter engasjerte LSK-patrioter foran søndagens kamp mot Viking. Mandag var det Kanari-Fansens leder Tony Johansen som satte ord på sine følelser, i går var vi hos ordfører Kjartan Berland - og i dag møtte vi 79-åringen der han fortsatt oppholder seg flere ganger i uka: På Vigernesjordet for å følge A-lagets trening.

- Jeg vil tro at jeg har vært mellom 2500 og 3000 treninger, forteller Svein Skoglunn, som nå krysser alt han har for at det blir en etterlengtet seier mot Viking på søndag.

- Jeg har en evne til å tenke positivt. Lillestrøm vinner mot Viking. Og for første gang på en stund, så slipper vi ikke inn baklengsmål, sier Svein Skoglunn, og legger til:

- Lillestrøm står veldig sterkt i mitt hjerte. 

Se intervju med Svein Skoglunn:


 

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 25.09.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)