Alex (17) med drømmemål i 2-0-seier over IFK

(Lillestrøm - IFK Göteborg 2-0) Med et mesterverk av en scoring fastsatte Alexander Røssing-Lelesiit (17) sluttresultatet til 2-0 mens Kevin Krygård (24) fikk sine første minutter som LSK-spiller i treningskampen mot svenske IFK.

Annonse:

- Et av de fineste målene jeg har scoret, sier det 17 år gamle stortalentet etter at han omtrent løp fra egen 16-meter og fintet seg fram til 2-0.

Se ungguttens enorme soloraid her!

- Godt gjort av Røssing. En talentfull spiller som begynner å gli fint inn i gruppa, og har potensial til å bli bra, sier Thomas Lehne Olsen.

Røssings herlige scoring kom helt på tampen i en kamp der IFK Göteborg var best i startminuttene, men etter at Thomas Lehne Olsen sørget for 1-0 på straffespark ti minutter ut i kampen styrte Lillestrøm det meste.

- Jeg synes vi kom litt tregt i gang, men utenom startminuttene synes jeg vi er det førende laget og at vi vinner fortjent, sier Thomas Lehne Olsen.

- En stabil kamp der vi slipper til ganske få målsjanser. Jeg synes vi burde ha ledet mer til pause, men at vi kunne vært bedre i starten av andre omgang, sier Andreas Georgson.

Annonse fra Eliteserien: