Dette skjer i klassiker-uka: Flere hundre barn på torsdagens trening

Søndag er det klart for et av årets store høydepunkter når klassikeren mot Rosenborg spilles på Åråsen. Denne uka skjer det mye morsomt for store og små fram mot avspark - blant annet med flere hundre barn som heia-gjeng på torsdagens trening.

Annonse:

Før fjorårets hjemme-derby mot Vålerenga dukket et par hundre barnehage-barn opp på treninga for å heie på Lillestrøm-spillerne.

Les også: 200 barn hyllet LSK-spillerne før trening

- Skal lage et tribuneliv uten like

I år har de valgt seg ut torsdagens trening i forkant av møtet med Rosenborg som den store LSK-dagen. Og: De blir enda flere enn i fjor.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg!

HEIAGJENG: Ruben Gabrielsen og de andre spillerne satte stor pris på barnehage-besøket i fjor. I år blir de enda flere.
HEIAGJENG: Ruben Gabrielsen og de andre spillerne satte stor pris på barnehage-besøket i fjor. I år blir de enda flere.

- I fjor var det cirka 200 barn som deltok. På torsdag klarer vi forhåpentligvis å bli 300-400 fra 10-11 barnehager i Lillestrøm, i tillegg til noen skole-elever som skal være faddere for neste års førsteklassinger. Vi skal lage et tribuneliv uten like med full allsang, forteller initiativtaker Fredric Antonsen Johansen, pedagogisk leder i Riisløkka barnehage på Kjeller.

Torsdagens trening på Åråsen starter klokka 11.00, og Johansen er ikke i tvil om at fellesskapet fotballen og LSK skaper er av stor betydning for oppvoksende generasjoner.

- Mange som var med i fjor har skrytt veldig av det vi fikk til da, så det har vært lett å få med enda flere i år. Jeg liker veldig godt måten både LSK og Kanari-Fansen jobber på for å skape fellesskap og vennskap. LSK blir en fin og samlende arena som bidrar til at barn får venner. En veldig fin ting som bare blir viktigere og viktigere i dagens samfunn, sier Fredric Antonsen Johansen, og legger til med et smil:

- Dessuten passer det bra at vi drar i gang nå før kampen mot Rosenborg. Vi har fortsatt ikke tapt en kamp i etterkant av at jeg har hatt med unger på trening. Vi skal fyre oss opp sammen og sørge for at vi holder oss i Eliteserien.

Klassikervorspiel med overraskelser

Det mobiliseres i det hele tatt kraftig før søndagens klassiker. Mandag morgen var det solgt 7050 billetter til kampen.

MORO FOR UNGA: På Lillestrøm Torv blir det Fanzone fra klokka 15.45.
MORO FOR UNGA: På Lillestrøm Torv blir det Fanzone fra klokka 15.45.

På søndag blir det Fanzone på Lillestrøm Torv fra klokka 15.45, og klokka 18.00 går Fuglatoget til Åråsen fra Lillestrøm sentrum.

Fra klokka 13.00 blir det supportersamling på Martins med grilling, salg av utstyr og diverse fotball på storskjerm. Klokka 16.00 inntar Barmates scenen i anledning eget 30-årsjubileum.

Her er treningstidene i september!

Torsdag klokka 17.30 åpner dørene på Harde Mottaks utsolgte klassikervorspiel på Folkets Hus - med Pål-André Helland som gjest, Ketil Stokkan som underholder og flere andre overraskelser på lur. Arrangementet fortsetter på Republic utover kvelden og natten.

Dagen før dagen-treninga gjennomføres på feltet på Vigernesjordet klokka 11.00.

Her kan du kjøpe billett til klassikeren LSK - RBK!

Se video fra barnehage-besøk i fjor:


Annonse fra Eliteserien: