FFO-prøvetrening: - Gøy og lærerikt!

Mandag og onsdag denne uken ble det gjennomført prøvetrening før august-oppstarten av Lillestrøms fotballfritidsordning (FFO). Akademisjef Toni Ordinas hyller prosjektet - og det gjør de unge deltagerne også!

Annonse:

- Gøy! Gode øvelser og flinke trenere. Lærerikt med noe som er litt annerledes enn treningene vi har til vanlig, sier 10 år gamle Leander Sollie.

- 10 av 10, sjukt at lsk ikke har starta med dette før ! Kule trenere som roset oss når vi fikk til ting. Øvelsene var morsomme. Dette var gøy, sier jevngamle Oskar Aune.

GØY FOR UNGA: FFO-prøvetreningen falt i smak hos de nesten 90 barna som var innom denne uka. Foto: Morten Stokstad
GØY FOR UNGA: FFO-prøvetreningen falt i smak hos de nesten 90 barna som var innom denne uka. Foto: Morten Stokstad

- Helt perfekt! Likte øvelsene, og trenerne var supre. Jeg hadde Alexander som trener det meste av økta, og han var veldig flink. Han vil passe til å være trener for a-laget en gang, sier lillebror Bendik Aune (8).

Her kan gutter og jenter mellom 8 og 12 år melde seg på LSK FFO med oppstart i august!

Anne Margrethe Horvei Barnevik, som leder prosjektet for LSKs del, er veldig fornøyd både med prøvetreningene og tilbakemeldingene. Fra og med 19. august vil vi tilby et treningstilbud for ivrige jenter og gutter født mellom 2012 og 2016 gjennom vår FFO.

- Vi har hatt nesten 90 barn på prøvetrening, og det er veldig stas at vi har fått så mange gode tilbakemeldinger, sier Anne Margrethe.

- Dette er en drøm for oss. Og det er fremtiden. Så bra for klubben og alle involverte, sier akademisjef Toni Ordinas.

Tilbudet er åpent for alle, men det stilles krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball. Tilbudet er rettet mot de som liker å spille fotball og som er motiverte for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Ingen av gruppene er statiske, noe som betyr at grupper kan endre seg eller bli slått sammen i løpet av sesongen. For å gi barna best mulig fotballopplevelse er vi opptatt av differensiering. Enkelt forklart betyr det at vi ønsker ferdighetsmessig homogene grupper. Det gir trygge rammer for prøving og feiling, noe som er viktig i god spillerutvikling. I praksis betyr det at spillere settes sammen i grupper med tanke på ferdigheter og interesse, kombinert med sosiale hensyn.

Treningstider:

Mandag: 14.30-16:00, oppmøte fra 14:00

Tirsdag: 14:30-16:00, oppmøte fra 14:00

Onsdag: 13:00-14:30, oppmøte fra 12:30

Torsdag: 14:30-16:00, oppmøte fra 14:00

Her skal man komme direkte fra skolen, spise medbrakt matpakke og skifte.

Hvert kull har to økter per uke på ulike dager.

G2012:   Mandag og onsdag
G2013:   Tirsdag og torsdag
G2014:  Tirsdag og torsdag
G2015:  Mandag og onsdag
G2016:  Tirsdag og torsdag

J2012:  Mandag og onsdag
J2013/2014:  Tirsdag og torsdag
J2015/2016:  Mandag og onsdag

Prisen er 1199 kroner per måned.

Les mer om FFO-ordningen her!

Se video fra FFO-prøvetreningen:


Annonse fra Eliteserien: