Gatelaget-oppdatering: Knepne tap og suksess i Bodø

Gatelaget er i gang igjen med Østlandsligaen, og har spilt tre kamper etter sommeren mot våre venner i Stabæk, Lørenskog og Sandefjord. Alle kampene har vært bortekamper. Kampene endte med tap, men det var jevnt og tett.

Annonse:

Av Vidar Gundersen, trener Løse Fugla

Vi bærer preg av en litt for lang sommerferie og går litt tom for krefter, men selve spillet er det ingenting å utsette noe på. I perioder spiller vi veldig fin fotball, koser oss og har det gøy. Når det flyter langs bakken, er vi gode og underholdende å se på.

I juni dro vi til Bodø for å spille nasjonal turnering for gatelagene. Bodø badet i sol disse dagene, og Ørjan Berg mente han ikke kunne huske sist Bodø hadde så fint vær i to dager på rad. Det var en enormt kul tur hvor rundt 600 spillere fra hele landet deltok.

Første dagen gikk alle lagene samlet opp til Keysarvarden med utsikt utover havet i retning Lofoten. Turneringen varte i to dager og vi havnet i B-sluttspillet etter å ha tapt gruppeseieren på målforskjell mot Ranheim. I B-sluttspillet kom vi oss til finalen etter blant annet å ha slått Fredrikstad og Sandefjord på straffekonkurranse. I finalen møtte vi Start til et skikkelig oppgjør i gult og svart. Finalen var tett og jevn, men vi dro det lengste strået, vant finalen 2-0 - og ble dermed vinnere av B-sluttspillet.

Følg oss gjerne på Instagram her!

PS! Fra 17. til 20. oktober reiser gatelaget på treningsleir til Göteborg der det også blir kamp mot IFKs gatelag.

Annonse fra Eliteserien: