Strålende Fet-besøk: Trening, lek og moro med 250 barn

Onsdag var LSK-spillerne på klubb-besøk hos Fet IL der de trente 250 barn - og inviterte totalt 800 Fet-medlemmer på søndagens kamp mot Viking.

Annonse:

- Dette var veldig gøy. Mange morsomme og ivrige barn med stort hjerte for LSK, sier kaptein Ruben Gabrielsen etter treningsøkta på den splitter nye kunstgressbanen på Fedrelandet Idrettspark.

MORO FOR UNGA: Ruben Gabrielsen utfordret barna til løpekonkurranse. Foto: Andreas Aalling
MORO FOR UNGA: Ruben Gabrielsen utfordret barna til løpekonkurranse. Foto: Andreas Aalling

Spillerne ble tatt særdeles godt i mot av både store og små i Fet. Og som vanlig når LSK besøker lokale klubber: Alle fikk gratisbillett til førstkommende kamp på Åråsen. Det betyr at det blir en stor delegasjon fra Fetsund på søndagens møte med Viking.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

Vår hovedsponsor Romerike Sparebank var også med på arrangementet som ble kronet med morsomme konkurranser for ungene.

- Dette var et veldig populært besøk for våre mange medlemmer. Fetsund er tradisjonelt en LSK-bastion, og interessen er stor for klubben. Det blir nok mange fra oss som tar turen til Åråsen på søndag, selv om det kan være litt utfordrende med høstferie-start. Vi er også veldig glade for å ha fått på plass en ny kunstgressbane her som er viktig for at vi kan holde aktiviteten ved like, sier sportslig og administrativ leder i Fet, Kjetil Moren Bråthen.

Les også: LSK-legenden fikk drypp etter stortapet

Se video fra LSK-besøket her:


 

Annonse fra Eliteserien: