2019-kullet i gang: 70 barn på livets første fotballtrening

Fylt av spenning møtte rundt 70 barn fra 2019-kullet opp til livets første fotballtrening i går.

Annonse:

- Det er stort å få ta i mot disse smårollingene som gleder seg så mye til å begynne med fotball. Vi er ydmyke for det ansvaret vi sammen med flinke og ivrige foreldretrenere tar på oss i årene som kommer. Herlig å se fotballgleden i flokken, sier Anne Margrethe Horvei Barnevik. 

KLARE: Ferske foreldretrenere gledet seg til å lede femåringenes første fotballøkt i går. Foto: Morten Stokstad
KLARE: Ferske foreldretrenere gledet seg til å lede femåringenes første fotballøkt i går. Foto: Morten Stokstad

I forkant av den første treningen har 20 foreldre vært på grasrottrener 1-kurset. Der har de fått påfyll for å lage spennende og motiverende treningsøkter for barna.

- Fokuset fremover er å skape en trygg ramme for lek og moro som går hand i hanske med mestring og sosial utvikling. Det er fortsatt mulig for flere fem-åringer fra Vigernes, Volla og Kjeller å melde seg på. Fram til midten av mai blir det faste treninger i LSK-hallen mandag klokka 18.00 for 2019-kullet.

- Før jul kommer vi også til å invitere foreldrene til teams-møte for å snakke om hva det innebærer å være fotballforeldre og spiller i LSK. Fram til jul får barna anledning til å prøve ut fotball-leken. På nyåret vil vi sette faste treningsgrupper, og i februar er det klart for den første cupen for de som ønsker det, sier Anne Margrethe Horvei Barnevik.

Her kan du melde 2019-barn inn i LSK (husk å huke av for «aktiv» medlemstype og Mix2019)!

Annonse fra Eliteserien: