3 dager igjen: Solbakken tror Åråsen-publikummet kan bikke det LSKs vei

Landslagssjef Ståle Solbakken tok turen på dagens LSK-trening. Han tror trøkket fra Åråsen-publikummet kan være helt avgjørende for at det skal bikke Lillestrøms vei i høstens kamp for å overleve i Eliteserien.

Annonse:

A-laget trente på Åråsen under en strålende høstsol torsdag - med flere kjentfolk på tribunen.

Deriblant tidligere LSK-spiller og nåværende landslagssjef Ståle Solbakken. Han tror det blir viktig at det fantastiske Åråsen-publikummet 

- Det blir jevnt og små marginer som kommer til å avgjøre. Kanskje er det Åråsen-publikummet som må bikke det Lillestrøms vei, sier Solbakken, og utdyper:

- Lillestrøm har alle forutsetninger for å klare det både med tanke på spillergruppa, trener, kulturen og trøkket. Så gjelder det å håndtere det på den riktige måten. Det er kanskje det som er utfordringen nå for en klubb der forventningen var at man ikke skulle ligge der man ligger. Nå må alle dra i samme retning. Så vet jeg av erfaring, for jeg har spilt her, at når det svinger på tribunen og intensiteten er stor på banen, så kommer det en felles synergi der alt kan skje. 

Tidligere LSK-spiller Magnus Powell og tidligere LSK-trener Tom Nordlie var også blant de fremmøtte som vi intervjuet.

I vår mini-serie før søndagens hjemmekamp mot Viking har vi tidligere denne uka møtt Kanari-Fansens Tony Johansen, ordfører Kjartan Berland og mangeårig LSK-leder Svein Skoglunn.

Se vår temperaturmåling blant tilskuerne på dagens LSK-trening:


Annonse fra Eliteserien: