8700 billetter solgt: - Fantastisk ramme

Det er ikke bare vår kjære hovedsponsor Romerike Sparebank som mobiliserer de ansatte til kamp på Åråsen: Fredag ettermiddag var det solgt 8700 billetter til søndagens klassiker mot Rosenborg.

Annonse:

- Vi i Romerike Sparebank gleder oss veldig til søndag, og det er langt over 20 ansatte som tar turen. I tillegg har vi også med oss noen kunder. Kampene mellom Lillestrøm og Rosenborg er noe helt spesielt, sier Atle Rognerud, lokalbanksjef i Lillestrøm og tidligere LSK-spiller.

- Det kommer til å bli en fantastisk ramme på Åråsen på søndag. Vi ligger an til å runde 10 000 tilskuere, værmeldinga er bra - og det er lite som overgår klassikeren Lillestrøm - Rosenborg i norsk fotball. Utrolig gøy å se den herlige mobiliseringa til denne kampen, sier billettansvarlig Jørgen Heen Enger.

To døgn før avspark er det nå kun i underkant av 2000 billetter igjen.

- Både KFL-feltet og bortefeltet er utsolgt, men det er fortsatt noen ledige billetter på begge langsider og på RB-tribunen. Vi oppfordrer folk til å komme tidlig på stadion, og selvsagt at man tar turen innom Fanzone på Lillestrøm Torv før man går sammen med resten av Fuglatoget til Åråsen klokka 18.00, sier Jørgen Heen Enger. 

Her kan du kjøpe billett til LSK - RBK!

Annonse fra Eliteserien: