Andreas Georgson forlater LSK

Hovedtrener Andreas Georgson har takket ja til en rolle i trenerteamet til Manchester United, og forlater med det sin stilling som hovedtrener i Lillestrøm Sportsklubb. Samtidig er det klart at assistenttrener Robin Asterhed tar over som hovedtrener inntil videre.

Annonse:

LSK og den engelske storklubben Manchester United er enige om en kompensasjon for Andreas Georgson. 42-åringen har ledet LSK i 18 kamper siden han gikk inn i jobben fra 1. januar i år. 

Georgson vil gjerne takke klubb og supportere for tiden i LSK:

- Det ble en veldig mye kortere tid enn jeg hadde tenkt meg i LSK. En klubb og en supporterskare som jeg raskt kjente at jeg kan identifisere meg med og virkelig ta til hjertet. 

- I denne bransjen kan det i blant dukke opp muligheter man ikke har sett for seg, men som du føler at du vil vurdere, og det var en slik mulighet som dukket opp for kort tid siden. Muligheten til å komme til en av verdens største klubber i en veldig spennende tid hvor den sportslige organisasjonen har endret seg betydelig og hvor en veldig stimulerende rolle tilbys meg. Etter nøye overveielse for meg og familien min, har vi bestemt oss for å fortsette livene våre i England. Men det var ingen lett avgjørelse. 

Jeg er klar over utfordringen som LSK står overfor som følge av min beslutning, men jeg er også 100 % sikker på at den positive utviklingen av lagets prestasjon, som jeg tror vi har hatt, vil fortsette. Spillemessig og troppmessig er det et veldig godt grunnlag å stå på, og troppen, støtteapparatet og klubben står sterkt samlet. Med Robin i spissen er det en leder som har vært helt sentral i alt vi har gjort sammen i år og som har stor tillit til alle gruppene nevnt over. Han er en av de beste trenerne jeg har jobbet med, så LSK er i trygge hender. 

Jeg vil alltid være takknemlig for hvordan LSK ga meg sjansen som hovedtrener og støttet meg helhjertet i tykt og tynt. En spennende høst venter med kvartfinale i cupen og masse å spille om i serien. Jeg skal selvfølgelig heie på LSK i høst og i fremtiden. 

- Andreas Georgson

Asterhed tar over midlertidig 

TAR OVER: Robin Asterhed blir midlertidig hovedtrener.<br />FOTO: Andreas Aalling
TAR OVER: Robin Asterhed blir midlertidig hovedtrener.
FOTO: Andreas Aalling

Assistenttrener Robin Asterhed tar nå over som midlertidig hovedtrener. Han vil lede laget mot Sarpsborg på søndag. 

I morgen lørdag kl. 13:30 vil det være et pressemøte på Åråsen, i administrasjonslokalene, med Robin Asterhed, Simon Mesfin og Gjermund Åsen. 

Annonse fra Eliteserien: