Bittert tap etter heroisk innsats og stor fremgang

(Lillestrøm - Molde 1-2) Alexander Røssing-Lelesiit (17) kom inn og utlignet med sin første obligatoriske scoring på A-laget, og i de påfølgende minuttene hadde LSK et voldsomt momentum. I stedet avgjorde Molde-innbytter Frederik Ihler kampen etter 88 minutter.

Det var et helt annet Lillestrøm-lag enn i de foregående kampene som ga Molde en knallhard kamp i cupens kvartfinale på Åråsen.

Og det var ikke spesielt fortjent at gjestene tok ledelsen etter en snau halvtime da Ola Brynhildsen skjøt blink i korthjørnet.

Gjestene skapte i det hele tatt lite på Åråsen, og da innbytter Alexander Røssing-Lelesiit utlignet etter 78 minutter var det mange med gult og svart hjerte som trodde at dette kunne gå veien.

Båret fram av hjemmepublikummet skapte LSK et voldsomt trykk på Molde - uten å få ledermålet.

Derfor opplevdes det fryktelig surt da Frederik Ihler lurte seg inn bak Ruben Gabrielsen og satte inn seiersmålet alene med Mads Hedenstad Christiansen i det 88. minutt.

Uansett var prestasjonen et stort steg i riktig retning.

Nå venter seks matchballer i Eliteserien, og neste på programmet: Bortekampen mot Fredrikstad om to uker.