Diallo ønsker lykke til: - Jeg elsker fortsatt Lillestrøm

Ingen har scoret flere mål for Lillestrøm mot Vålerenga enn Mamadou Diallo med sine fem scoringer. Han scoret faktisk også for Vålerenga mot Lillestrøm da han var utleid i 1999, men det er ingen tvil om hvilken klubb senegaleseren heier på i søndagens derby.

Annonse:

- Lillestrøm er i hjertet mitt, og jeg ønsker dere lykke til i kampen mot Vålerenga. Lillestrøm er best, og fansen deres er best, og jeg elsker, elsker, elsker fortsatt Lillestrøm, sier den tidligere LSK-spissen.

VIKTIG SEIER: Mamadou Diallo jubler etter scoring i 3-2-seieren over VIF på Åråsen i 1998. Foto: Cornelius Poppe
VIKTIG SEIER: Mamadou Diallo jubler etter scoring i 3-2-seieren over VIF på Åråsen i 1998. Foto: Cornelius Poppe

Den lynraske senegaleseren ble hentet til Lillestrøm i august 1997 og viste umiddelbart sine ekstreme ferdigheter. Det største høydepunktet kom på Bislett i 1998 da han scoret fire mål i 5-1-seieren over Vålerenga. Totalt scoret han 19 mål på 29 seriekamper for Lillestrøm.

Les også: Statistikk fra Fagerli: Dønn likt siden 1975

I 1999 måtte LSK velge mellom å ha Emille Baron og Mamadou Diallo på banen samtidig i og med at man kun kunne benytte seg av en spiller utenfor EU/EØS-området til enhver tid. Diallo ble først utlånt til tyske Duisburg, så til Vålerenga i august - der han scoret mål for VIF i seieren mot LSK.

I 2000 ble han solgt til Tampa Bay i USA.

Se hilsenen fra Mamadou Diallo her:


Annonse fra Eliteserien: