Fagermo forventer et klart forbedret LSK-lag mot Molde

I dag gjennomførte Lillestrøm den siste økta før cupkampen mot Molde. Dag-Eilev Fagermo forventer å se et klart forbedret LSK-lag i søndagens kvartfinale.

Annonse:

- Det er en stor match. Det blir gøy å oppleve Åråsen som trener på hjemmebane - for det har vært en tøff bortebane for meg tidligere, sier Fagermo.

- Hvordan tror du velkomsten blir?

- Jeg regner med at den står i stil med at det er en kvartfinale og at de som er på tribunen og er glade i Lillestrøm er der for å heie Lillestrøm fram til seier.

- Kanskje de begynner å bli glad i deg etter hvert også?

- Det tror jeg tar lenger tid!

Se video: Ingen gate har flere finalister enn Inges gate

Han har fått fire treningsdager på å terpe spillestilen under glitrende forhold på Vigernesjordet, og han forventer å se resultater av det allerede mot Molde.

- Det er vel ikke noen tvil om at Molde er favoritter. De vant vel 2-1 her i ligaen for ikke så lenge siden. Hvis vi kan få ut noe av det jeg mener er potensialet i laget, så blir det jo et Lillestrøm-lag som jeg tror er klart bedre. Og da blir det tøffere å komme til Åråsen. Vi må jo se igjen det vi har jobbet med i dagene inn mot kampen her. Hvis ikke har vi ikke vært flinke nok, sier den nye LSK-treneren.

Her kan du kjøpe billett til søndagens cupkamp!

Se intervju med Dag-Eilev Fagermo før møtet med Molde:


Annonse fra Eliteserien: