Forsvarstabber og tap mot Viking

(Lillestrøm - Viking 1-3) Henrik Skogvold kom inn og satte fart på LSK, men den gode sluttspurten startet for sent. Personlige feil i eget forsvar forærte gjestene de to første målene.

51 minutter ut i kampen var det Vetle Skjærvik som mistet ballen like utenfor egen 16-meter slik at en umarkert Nicholas D'Agostino ganske enkelt kunne skyte Viking i ledelsen.

Midtveis i omgangen mislyktes Mads Hedenstad Christiansen med en pasning som sørget for at Lars-Jørgen Salvesen kunne snappe opp ballen og trille den inn i det tomme målet.

Og da Markus Solbakken banket inn Vikings tredje mål etter 83 minutter var det i realiteten game over.

Et godt Henrik Skogvold-forarbeid gjorde reduseringsjobben enkel for Thomas Lehne Olsen, men da hadde det allerede gått 90 minutter. LSK rakk å skape et par store sjanser til uten at det ble mål.

EKSEMPLARISK: 800 Viking-supportere ryddet bortefeltet på eksemplarisk vis etter kampen. Foto: Morten Stokstad

Dermed: Viking stakk av med alle poengene på Åråsen, akkurat som i fjor.

- Jeg synes vi henger bra med i perioder helt til vi gjør litt for mange personlige feil som gjør at vi slipper inn litt lette mål. Det er kjedelig. Det må vi luke bort, sier Mads Hedenstad Christiansen.

Om 0-2-scoringen sier han:

- Det er rett og slett for dårlig av meg. Slike feil skal ikke skje.

Nå venter Strømsgodset i Drammen neste helg før Brann kommer til Åråsen søndag 27. august.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Brann!

PS! I løpet av sine 30 år i jobben har aldri LSKs banesjef Terje Hveding opplevd maken: 800 Viking-supportere hadde med egne søppelposer og ryddet borteseksjonen før de forlot Åråsen. Applaus fra oss, takk for kampen - og gratulerer med tre poeng.