Gavedryss til LSK Unified (25 år): - Et eventyr som aldri slutter

På lørdag var det storslagen markering av 25-årsjubileumet til LSK Unified på Åråsen Konferansesenter. Og den herlige gjengen ble virkelig satt pris på: I tillegg til en rekke fine gaver mottok den herlige gjengen 48 000 kroner.

Annonse:

- Dette var suksess fra A til Å. Jeg er helt overveldet. At tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal tok turen og ga oss 5000 kroner, at Gjermund Åsen vippser 5000 kroner fra egen lomme, at klubben spanderte Escape Room og busstur for hele gruppa... Jeg er tom for ord, sier primus motor Stig Martin Sandvik.

HYLLET LSK UNIFIED: Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal var hemmelig gjest på jubileumet og vippset 5000 kroner, og Kristine Skuland Nilsen representerte NFF.
HYLLET LSK UNIFIED: Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal var hemmelig gjest på jubileumet og vippset 5000 kroner, og Kristine Skuland Nilsen representerte NFF.

I tillegg til bidragene fra Omdal og Åsen fikk LSK Unified 10 000 kroner fra Åkrene Mek, 10 000 kroner fra Kanari-Fansen, 10 000 kroner fra Lions og 8000 kroner fra Quizgutta.

- Det kommer veldig godt med. Pengene er allerede satt av til Landsturneringa i Bergen neste år, forteller Sandvik.

Les også: Slik markerte LSK Unified 20-årsdagen

Det ble også musikalsk underholdning fra Fugla All Stars, quiz fra Quizgutta og mange taler - blant annet fra styreleder Morten Kokkim og daglig leder Robert Lauritsen. Og det ble servert nydelig mat fra Mtapas til de 65 gjestene.

- Det var overveldende at laget fiikk så mye ros og heder. Vi fikk høre hvor betydningsfulle vi er for klubben. Det betyr mye, sier Sandvik.

UNIFIED-VENN: Gjermund Åsen vippset 5000 kroner av egen lomme til LSK Unified og Stig Martin Sandvik.
UNIFIED-VENN: Gjermund Åsen vippset 5000 kroner av egen lomme til LSK Unified og Stig Martin Sandvik.

Det var han som tok initiativ til å starte opp et eget LSK-lag for mennesker med en form for funksjonsnedsettelse tilbake i 1999.

- Jeg hadde aldri trodd at vi skulle holde det på i 25 år da jeg sendte brev til Bjarne Sognnæs (daværende daglig leder) i sin tid. Det har vært et eventyr som aldri slutter.

- Du er klar for 25 år til?

- Jeg holder på fram til jeg blir gravd ned. Jeg kommer ikke til å gi meg på tørre møkka. Det betyr så mye å glede andre og gjøre noe for andre. Og det er stas når en så stor klubb som Lillestrøm tar tak i det, sørger for at vi er inkludert - og ikke at vi er en klubb utenfor klubben, svarer Sandvik, og legger til:

- Tusen takk til alle som bidro til at dette ble en kveld over all forventning.

Les også: Bli med på sesongavslutningen til LSK Unified

Annonse fra Eliteserien: