Helland og Åsen med egen heia-gjeng mot Nardo

Kompisene til Pål-André Helland og Gjermund Åsen er blant de nesten 300 LSK-tilhengerne som har sikret seg plass på søndagens cupkamp borte mot Nardo.

Annonse:

Kampen mot Trondheims cupstolthet, 3. divisjonslaget Nardo, skulle egentlig ha vært spilt i det gamle nabolaget til LSK-duoen, men er blitt flyttet til Ranheims hjemmebane. 

- Vi gleder oss ordentlig til å komme i gang nå. Vi har brukt i underkant av to måneder nå på å terpe. Nå gjelder det. Nå skal vi skru det til, sier kaptein Åsen.

Her kan du kjøpe billett til Nardo - Lillestrøm!

- Jeg er skitlei av å spille treningskamper. Jeg har lyst til å spille kamper som betyr noe, og nå er vi endelig i gang. Det blir godt å spille kamper av stor betydning. Det ligger en ordentlig gulrot og venter noen kamper fram der, også, sier Helland, vel vitende om at kvarftinale borte mot Bodø/Glimt venter søndag 20. mars hvis Nardo blir slått.

Se årets sesongkort-promo med Helland og Åsen her!

Da Lillestrøm slo Rosenborg på Lerkendal i fjor høst sto mange av kompisene til Helland og Åsen blant LSK-supporterne. Det blir det reprise på når årets første tellende kamp spilles borte mot Nardo på søndag.

- Du skal ikke se bort fra at du får sett dem i gult, nei, sier Helland.

Les også: Heroisk snuoperasjon på Lerkendal

Se video-intervju med Helland og Åsen på LSKs Facebook-konto!

Annonse fra Eliteserien: