Jabir Abdihakim Ali blir tidenes høyeste LSK-spiller: - Han kan skape kaos

Jabir Abdihakim Ali (25) er klar for LSK på en låneavtale ut sesongen. Spisskjempen på 202 centimeter kommer fra Västerås i Allsvenskan, og sportssjef Simon Mesfin tror han vil tilføre laget en ekstra dimensjon.

Annonse:

- Med sin voldsomme høyde og fysikk kan han skape kaos for motstanderne. Han gir oss egenskaper som vi mangler i dagens tropp, spesielt i oppspillsfasen. Jabir har en bra personlighet og vil komme til å gå fint inn i gruppa, sier Mesfin. 

Selv tidligere spillere som Tomas Malec (199 cm) og Frode Kippe (194 cm) må se opp for å møte blikket til den svenske spissen som trener med LSK første gang tirsdag. Mannen som scoret 14 mål på 26 kamper for Västerås i fjorårets opprykkssesong gleder seg stort til å bli en del av LSK.

- Det føles bra. Jeg er glad for å være her, sier Jabir Abdihakim Ali.

- Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

- Det er vanskelig å beskrive seg selv, men jeg er en bra spiller. Teknisk, som kan gjøre lagkameratene gode - og også score mål. Jeg gjør mer mål med føttene enn med hodet, men jeg skal forsøke å score mål der også, sier han med et smil.

LSK er enige med Västerås om en utlånsavtale ut sesongen, og har også inngått en opsjonsavtale om kjøp. Vi ønsker den svenske kjempen velkommen til LSK!

Se video-intervju med Jabir Abdihakim Ali og Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 29.07.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)