Klare for NM-kvartfinale mot Stabæk i LSK-Hallen i kveld

Filip Reshane og Harald Woxen er blant spillerne som møter Stabæk i kveldens kvartfinale i G16-NM. Avspark i LSK-Hallen er klokka 18.30.

Annonse:

Lillestrøm har slått ut Gran, Grorud, KFUM og Mjølner i de foregående rundene og har ennå ikke sluppet inn baklengsmål så langt i turneringen.

- Vi forventer en annen test i dag mot et godt Stabæk-lag. Kamper som dette betyr mye, og ikke minst trigger det oss alle at det er vinn eller forsvinn, sier G16-trener Ludvik Georg Johansen.

SPENT: G16-trener Ludvik Georg Johansen håper mange tar turen til LSK-Hallen for å følge kveldens NM-kvartfinale mot Stabæk.
SPENT: G16-trener Ludvik Georg Johansen håper mange tar turen til LSK-Hallen for å følge kveldens NM-kvartfinale mot Stabæk.

LSK stiller med et solid mannskap med blant andre Harald Woxen - som har levert solid både for LSK 2 og det norske G16-landslaget den siste tiden. Den lovende  midtbanespilleren har også trent mer og mer med A-laget.

Les også: Svenningsen, Woxen og Babic for Norge!

- Troppen i dag består av spillere født i 2008 og 2009 og som i den daglige treningshverdagen er spredt utover vårt G15-G17-G19/LSK 2 lag. Vi forventer også at Stabæk kommer med sine fremste 08-09 spillere, så det blir en bra utfordring for oss alle. Kampstart er klokka 18.30 i hallen, og vi håper mange fra Fuglafamilien tar turen for å støtte gutta, sier Johansen.

Annonse fra Eliteserien: