LSK Unified klare for Landsturneringen: Takker OBOS for nye treningsdresser

LSK Unified takker pent for å ha mottatt 20 000 kroner i støtte fra ordningen «OBOS gir tilbake» - og er nå superklare for årets store høydepunkt: Landsturneringen i Bodø i helgen.

Annonse:

Takket være bidraget fra OBOS reiser nå hele gjengen i splitter nye treningsdresser som er utarbeidet sammen med Comet Sport. Førstkommende fredag setter de seg på flyet til Bodø.

- Dette er årets høydepunkt for oss. Det er en fotball- og håndballturnering i Bodø, og vi stiller med tre lag. Det viktigste er å ha det gøy, men jeg vet at en del av spillergruppa vil være uenige - og ønsker å vinne, sier primus motor Stig Martin Sandvik med et smil.

Her kan du lese mer om Landsturneringen i Bodø!

- Målet er å gjøre det så bra som mulig, og helst vinne. Men hvis vi ikke vinner, så går det fint det også, sier Iren Arnesen.

- Jeg gleder meg veldig. Det blir toppers, sier Rune Stie.

Vi oppfordrer publikum til å følge LSK Unified på Facebook for å få med seg hvordan det går med denne herlige gjengen som skal forsvare klubbfargene i Landsturneringen i Bodø. Det kan du gjøre her!

PS! Stig Martin Sandvik ønsker også å takke Høilund Revisjon og Høilund Regnskap for støtte som bidrar til at Bodø-turen kunne bli en realitet. Ønsker du å støtte LSK Unified? I så fall kan du vippse til 39196. 

Vi besøkte LSK Unified før avreise til Bodø - se video her:


Annonse fra Eliteserien: