Se høydepunktene: Lundemo-perle på overtid reddet fortjent poeng

(Lillestrøm - Sarpsborg 08 2-2) Langt inn i overtiden prikket Marius Lundemo et frispark fra over 20 meter rett i mål, og sikret et særdeles fortjent poeng for LSK.

- Jeg føler at det er to poeng tapt i dag, men utrolig deilig at vi i det minste klarer å ta med oss ett poeng. En sinnssyk følelse å få satt den, sier Lundemo etter kampen.

Hjemmelaget tok kontroll fra start av kampen og skapte flere store sjanser, men mot spillets gang scoret Henrik Meister to ganger.

Dermed gikk gjestene til pause med en godt betalt tomålsledelse.

Men allerede to minutter etter sidebyttet reduserte Ruben Gabrielsen på en corner fra Marius Lundemo. Deretter var det mye nesten for et Lillestrøm som styrte kampen, men slet med å skape de helt store sjansene.

Fem minutter ut i den tillagte tiden på seks minutter skulle det endelig lykkes. Espen Garnås fikk frispark i duell med to Sarpsborg-spillere. Fra over 20 meter ba Marius Lundemo pent om å få ta frisparket - heldigvis.

Og 30-åringen traff blink helt nede i hjørnet - til en enorm lettelse fra de over 6000 tilskuerne på Åråsen.