Markedsfredag: Mastil Rekruttering og ECIT fant hverandre i sponsorpoolen

I LSKs sponsorpool møtes bedriftene i en rekke sammenhenger, og lite gleder oss mer enn når det resulterer i så godt samarbeid som relasjonen mellom Mastil Rekruttering og ECIT.

Annonse:

- Det har vært veldig fruktbart. Vi er et attraktivt selskap, men vi har slitt litt med attrahere de riktige selgerne. Vi har fomlet litt. Så traff jeg Tommy og Monica i Mastil gjennom LSKs sponsornettverk. Det har båret frukter, sier salgsdirektør i ECIT, Dag Sælen-Årrestad.

- Vi har jobbet sammen med fire, snart fem prosesser. Veldig fruktbart, og veldig hyggelig, sier Tommy Svendsen i Mastil Rekruttering.

Begge er svært fornøyd med businessen som er generert gjennom sponsorvirksomheten i LSK.

- LSKs sponsornettverk er en fantastisk arena for oss som ønsker å drive med vekst og det å bygge relasjoner. Alle takker ja til et møte i den andre enden, sier Dag Sælen-Årrestad.

- Utrolig mye hyggelige folk, og det er utrolig mye spennende business i denne gruppa, sier Tommy Svendsen.

Mens Mastil Rekruttering er en relativt fersk samarbeidspartner  for LSK, er ECIT som en veteran å regne.

- Vi er et forholdsvis nyoppstartet rekrutteringsbyrå som holder til her på Romerike, i tillegg til at vi har et kontor på Gjøvik. Vi gikk inn i LSK allerede ved oppstart, forteller Svendsen.

Her kan du bli bedre kjent med Mastil Rekruttering!

- ECIT står jo for economics and IT, så det vil si at vi driver med økonomi og IT. I tillegg har vi en stor tech-divisjon. Vi er cirka 3000 ansatte fordelt på ti land, og vi kombinerer disse tjenestene med økonomi, IT og tech - noe som gir kundene våre stor verdi slik at vi kan hjelpe de med utfordringer og utvikling. Vi er blitt store etter hvert, men vi er også lokale og smidige. Her på Romerike er vi representert på Skjetten og Jessheim, noe som gjør at vi kjenner det lokale næringslivet, sier Dag Sælen-Årrestad. 

Her kan du bli bedre kjent med ECIT!

Ønsker du å bli en del av LSKs sponsornettverk? Ta kontakt med salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela på [email protected] eller 975 80 142.

Se video-intervju med Tommy Svendsen og Dag Sælen-Årrestad:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.09.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)