Moctar Diop klar for LSK: - Så glad for å være her

LSK kan med stor glede annonsere signeringen av den talentfulle spissen Moctar Diop (19). Diop har signert en kontrakt på 4,5 år med LSK.

Annonse:

Senegaleseren blir hentet fra Aalesund og uttrykker sin begeistring for overgangen: - Jeg er veldig glad for å være her. Jeg gleder meg til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang. Fansen her er fantastisk. 

Valget om å signere for LSK var en nøye vurdert beslutning for den unge spissen. Hans målrettede fokus på å forbedre seg selv, samtidig som han ønsker å bidra til lagets suksess, viser en ambisiøs spiller som er klar til å ta neste steg i sin karriere.

- Jeg har signert for Lillestrøm fordi jeg tror det er veldig bra for min videre utvikling, og jeg vil hjelpe laget med å score mye mål og vinne kamper, sier Diop. 

Moctar Diop beskriver sine styrker slik:

- Mine styrker er å holde ball, true bakrom og bruke den fysiske styrken min til å score mål, sier Diop. 

GJENFORENES: Moctar Diop og Markus Karlsbakk.<br />FOTO: Andreas Aalling
GJENFORENES: Moctar Diop og Markus Karlsbakk.
FOTO: Andreas Aalling

Den nye spissen ser også frem til å gjenforenes med en tidligere lagkamerat fra tiden i Aalesund, Markus Karlsbakk. 

- Markus har fortalt meg så mye bra om klubben, og jeg gleder meg til å spille med han igjen, sier forteller Diop. 

Sportssjef Simon Mesfin er svært fornøyd med å sikre seg det unge spisstalentet: - Vi er veldig fornøyd med å få Moctar Diop på plass i LSK. Dette er en spiller vi lenge har ønsket til klubben. Diop er fortsatt kun 19 år, og har et voldsomt stort potensiale, som på mange måter kan ligne på Akor Adams sitt potensiale da han først kom til klubben.

Mesfin legger også vekt på at Diop allerede er godt integrert i norsk fotball:

- Moctar er allerede godt integrert i Norge og norsk fotball, og har lært seg engelsk på en god måte. Noe som vil bidra til at han effektivt kan få ut hele sitt potensiale på fotballbanen. Som et av de største spisstalentene i norsk fotball, tror vi at Moctar vil bli ordentlig god for oss i tiden fremover, sier Mesfin. 

- I tiden fremover vil vi ha Thomas Lehne Olsen i klubben, men nå har vi tillegg også veldige spennende unge spisser i Diop, Ariheri og "Elscha". Dette er talentfulle spisser med mange ulike spisskompetanser som blant annet rå duellkraft, luftstyrke, fart og avslutningsferdigheter. Men nå er det nåtid som gjelder, og Moctar vil bidra rett inn i planene til vår hovedtrener David Nielsen resten av høsten, avslutter Mesfin. 

Moctar Diop vil være spilleklar til vår neste kamp mot Rosenborg på Åråsen søndag 15. september.

Kjøp billetter til klassikeren mot Rosenborg her!

 

Vi ønsker Moctar Diop velkommen til Åråsen, og ser frem til å se ham skinne i LSK-drakten!

Annonse fra Eliteserien: