Mohanad Jeahze klar for LSK ut sesongen

LSK har gleden av å annonsere signeringen av den svensk-irakiske venstrebacken Mohanad Jeahze (27). Jeahze har signert på en kontrakt som varer ut inneværende sesong.

Annonse:

Jeahze har vist seg som en solid venstreback gjennom flere sesonger i Allsvenskan, hvor han etablerte seg som en viktig brikke i Hammarbys forsvar. Etter overgangen til MLS, har han imidlertid ikke fått så mye spilletid, noe som har åpnet døren for denne signeringen. Jeahze tilhørte en såkalt MLS-pool med spillere som ikke er en del av en tropp i sin klubb i ligaen. Han har de siste to dagene før KFUM kampen trent med LSK. 

- Etter overgangen har han ikke fått spille så mye, noe som nå har gitt oss muligheten til å signere en kontrakt ut året, sier sportssjef Simon Mesfin.

Denne avtalen gir LSK verdifull dekning på venstrebacken, spesielt med tanke på situasjonen laget nå befinner seg i. 

- Da Kristoffer Tønnessen er ute med langtidsskade, og vi kun har Frederik Elkær tilgjengelig i denne posisjonen, er det viktig at har dekning ut sesongen. Hele sesongen har vi i stor grad spilt med "innover-back" på venstre side, men etter ansettelsen av David Nielsen, skal vi spille med "utover-backer" på begge sider. Som må ha sine styrker i å komme rundt på kant. Elkær er en slik venstreback, det samme er Mohanad, forklarer Mesfin. 

- Fanget raskt min interesse

Jeahze gleder seg til over å signert for LSK, og gleder seg til å ta fatt på resten av sesongen i gult og svart. 

- Da min agent fortalte at LSK var interessert - fanget det interessen min raskt. LSK er en stor klubb, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene som venter oss, sier Mohanad Jeahze.

- Jeg er en offensiv venstreback som både elsker å forsvare og slå mye innlegg. 

Vi ønsker Mohanad Jeahze velkommen til Åråsen! 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: