Nesten 300 LSK-tilhengere i Trondheim: - Gir oss inspirasjon

Et imponerende antall LSK-tilhengere er på plass i Trondheim for å få med seg fjerderundekampen mot Nardo i cupen. Rundt 300 fra Fuglafamilien er ventet på kampen. Petter Myhre takker supporterne for mobiliseringen.

Annonse:

Tre timer før avspark var det ifølge Nardo-leder Thomas Erikstad solgt 281 billetter til bortesupporterne. Kampen har avspark klokka 15.00, og vises også via denne NRK-lenken.

- Det blir gøy med en tellende kamp. Det er jo derfor vi holder på med dette. Cupen er en mulighet for å ta en tittel, og når vi først har kommet oss til fjerde runde, så går vi all in, sier Petter Myhre.

Les også: Helland og Åsen med egen heia-gjeng mot Nardo

Han erkjenner selvsagt at LSK er store favoritter mot trønderne som i år spiller på nivå fire.

- Vi er klare favoritter, men samtidig har vi sett gang på gang i cupen at underdogen overrasker. Vi så det senest i cupkampene i går der KFUM slo Brann, og Raufoss holdt Strømsgodset til straffesparkkonkurranse. Vi må opp på vårt maks-nivå, sier LSK-treneren.

Myhre og resten av LSK-delegasjonen i Trondheim setter stor pris på at det er ventet rundt 300 Lillestrøm-tilhengere på kampen.

- Det gir oss masse inspirasjon. Veldig deilig at så mange har tatt turen. Gutta kommer til å sette ekstra stor pris på det, og vi håper det kan løfte laget de ekstra prosentene.

Avspark er klokka 15.00, og her kan du følge NRK-sendingen!

 

Annonse fra Eliteserien: