Nok et blytungt tap

(Lillestrøm - Viking 1-4) Publikum kunne juble i åpningsminuttene, men kom raskt ned på jorda etter at VAR annullerte Thomas Lehne Olsens nettkjenning for offside. Fortsettelsen ble bare nitrist.

Den første halvtimen var ganske jevn, men Viking hadde mest brodd offensivt - og tok ledelsen på overtid i første omgang.

Som om ikke det var nok: Gjestene doblet ledelsen omtrent umiddelbart etter avspark for andre omgang.

Etter hvert scoret Viking også nummer tre og fire før Felix Va reduserte med 22 minutter igjen av kampen.

Da hadde mange av de 6478 tilskuerne allerede forlatt Åråsen etter nok en blytung opplevelse for alle som er glade i LSK.

Nå venter kvartfinale i cupen mot Molde neste søndag. Kanskje kan en kamp uten seriepoeng på spill frigjøre positiv energi og sørge for en etterlengtet opptur? Her kan du kjøpe billett til kampen!