Ny LSK-kontrakt på Åsen - vil få ut klubbens store potensial

Gjermund Åsen (32) har signert på en ny toårsavtale med LSK og signaliserer store ambisjoner på både egne og klubbens vegne.

Annonse:

På tre år i LSK har Åsen fått med seg to fjerdeplasser, en sjetteplass, en tapt cupfinale og et Europa-eventyr. Han føler han har mye ugjort i klubben, takket nei til andre beilere - og signerte på en avtale ut 2025 med Lillestrøm.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

- Jeg har blitt utrolig glad i klubben, folkene i og rundt klubben og byen Lillestrøm. Sportsklubben betyr mye for mange og det gjør det utrolig givende og inspirerende, sier Åsen.

- Hvilke ambisjoner har du på vegne av deg selv og klubben de to neste årene?

- Det er at vi skal jakte utvikling hver dag. Vi skal utnytte hver dag maksimalt for å ta små steg hele veien sånn at når kampene kommer så kan vi levere prestasjoner og resultater som fansen og byen er stolte av. Vi skal høyere på tabellen enn fjorårets sjetteplass. Og vi har et cupfinaletap å revansjere. Det ligger fortsatt et stort potensial i klubben som jeg veldig gjerne vil være med på å få ut.

Trønderen legger ikke skjul på at de tre årene i LSK allerede har satt store spor i ham.

- LSK og Fuglafamilien betyr mye for meg. Det har vært en sann ære og fått vært en del av dette i tre år. Man har blitt glad i mange som jobber i klubben eller som følger klubben tett. Et inspirerende og givende miljø som har ryggen til hverandre. Fuglafamilien er bare helt rå. Sammen for Lillestrøm, avslutter Gjermund Åsen.

Den første fellesøkten i 2024 gjennomføres i LSK-hallen mandag klokka 10.30. Vi gleder oss til å se kaptein Åsen samle troppene!

Her kan du kjøpe sesongkort for 2024!

Annonse fra Eliteserien: