Oliver Petersen på lån til LSK

Oliver Petersen (22) kommer på lån fra Molde og blir Lillestrøm spiller ut sesongen.

Annonse:

Oliver Petersen er takknemlig for at han får muligheten i LSK, og keeperen kjenner også flere av spillerne her fra før. 

- Det er veldig god følelse. Jeg kjenner godt til klubben, pluss at jeg kjenner flere av spillerne her, så jeg er veldig positiv til dette og ser fram til denne muligheten. Veldig takknemlig for å få denne muligheten av Lillestrøm - til å kunne spille fotball som jeg er veldig glad i, sier Petersen.

Petersen skryter av Åråsen og Kanari-fansen, og han gleder seg til å få oppleve Åråsen-publikummet på nært hold. 

- Jeg vet jo at hvis du er bortespiller og kommer til Åråsen, så gleder du deg ikke. Man syntes det er vondt å komme hit, og det skal man. Jeg gleder meg til å få oppleve Åråsen og Kanari-fansen på nært hold, sier han. 

Sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med å få Petersen på plass.

- Vi har jo en stund vært på utkikk etter en keeper inn etter skaden til Mads, men vi har brukt litt tid på det for å sjekke ut markedet. Spesielt utenlandsmarkedet har vi hatt mange på lista, og sjekka ut kvaliteten og formen på de. Dessverre har det vært veldig mange hvor formen har vært usikker - hvor vi har vært usikker på hvilken tilstand en keeper som kommer inn på kort sikt er, sier Mesfin.

Han utdyper videre: - Vi har parallelt sjekka opp det norske markedet og da kom Oliver sitt navn opp. Han skal studere jus her i Oslo - som var allerede avtalt med Molde, så derfor var det ganske enkelt å komme til en låneavtale nå - hvor han kommer inn og er i form. Vi har fått til en planlagt opplegg med Oliver i forhold til studiene hans. Han er en keeper som kommer inn med erfaring, tross sin unge alder, fra Europa League og Eliteserien for Molde. Da har vi både Stefan Hagerup og Oliver som er friske og raske i tillegg til Jørgen Sveinhaug, som gjør at vi er godt skodd på keeper-siden. Så kommer Mads tilbake også etter hvert, og det er Oliver fullt klar over og har akseptert det i forhold til den situasjonen vi står i nå, avslutter Mesfin. 

Velkommen til LSK, Oliver! 

Annonse fra Eliteserien: