Overtidstap - igjen: - Jævlig kjedelig

(Strømsgodset - Lillestrøm 3-2) Som mot Molde sist: LSK tok ledelsen - til og med to ganger - men tapte kampen nok en gang på overtid.

Elias Melkersen satte inn seiersmålet fire minutter på overtid etter at Strømsgodset skapte en rekke store sjanser og styre kampen etter pause.

- Vi skaper en del og leder to ganger. Andre omgang er bare piss. Jævlig kjedelig å stå her nå, sier Thomas Lehne Olsen.

Tok ledelsen - igjen

I første omgang, og spesielt det siste kvarteret, spilte Lillestrøm god fotball og skapte flere store sjanser som burde ha sørget for lagets tredje mål.

JUBELEN STILNET: Thomas Lehne Olsen satte inn sitt syvende mål for sesongen, men heller ikke denne gangen holdt det inn. Foto: Fredrik Tyskeberg

Men både Thomas Lehne Olsen og Markus Karlsbakk misbrukte to gedigne muligheter som kunne ha gitt LSK 3-1-ledelse før andre omgang.

Ruben Gabrielsen sendte bortelaget i ledelsen allerede etter fem minutter på en corner, og det var faktisk den tredje kampen på rad kanarifuglene tok ledelsen. Men Godset utlignet like etterpå. Ti minutter før pause sendte Thomas Lehne Olsen LSK tilbake i føringen på straffespark.

Med en god avslutning på første omgang og ledelse til pause så det i det hele tatt ganske lystig ut for de mange LSK-supporterne som hadde tatt turen til Drammen og lagde meget bra trøkk i bortesvingen.

Godset-press betalte seg til slutt

I stedet endte det med en brutal kræsj-landing.

Men et voldsomt Strømsgodset-press sørget for utligning 20 minutter før slutt - og deretter seiersmålet fire minutter på overtid. Blytungt.

- Vi blir passive. Vi blir stående å se på. Så hadde vi et fokusområde før kampen som gikk på at vi ikke skulle gi bort dødballer. Vi gir vel bort et tosifret antall, så vi kan skylde på oss sjøl, sier Thomas Lehne Olsen.

Nå venter Rosenborg på Lerkendal førstkommende onsdag i den utsatte kampen.

- Det blir en tøff kveld og natt. Så må vi opp på hesten igjen. Kampene kommer tett nå. Vi har ikke tid til å synes synd på oss selv. Nå må vi vise hva vi er laget av, sier spissveteranen.