Roseth ble lagt inn på sykehuset i åtte dager etter LSK-seieren på overtid

Overtidsdramaet i borte-derbyet 1. mai ble for mye for en hodeskadet Martin Ove Roseth: Han så kampen fra tribuneplass med Kanari-Fansen, men jubelscenene ute på kunstgresset ble for meget - og midtstopperen endte på sykehuset i åtte dager.

Annonse:

25-åringen forteller om sitt ukjente drama i denne utgaven av FuglaXtra før søndagens derby mot Vålerenga.

Roseth var LSKs beste spiller i serieåpninga mot Viking før han mot slutten av kampen måtte ut med hodeskade. Den holdt ham på sidelinja i nesten et halvt år, men i forrige seriekamp mot Stabæk var han endelig tilbake fra start.

Nå snakker han ut om den lange og kronglete veien tilbake, der han blant annet måtte innom sykehuset i åtte dager etter Lillestrøms 4-3-seier på overtid 1. mai.

- Det var ikke fryktelig lenge etter at jeg måtte ut mot Viking, men jeg følte at kroppen og hodet var fint. Så jeg tenkte at jeg måtte oppleve Vålerenga-kampen fra tribunen. Jeg sto med Kanari-Fansen, det smalt med bluss og det var en helt vill stemning. Jeg skulle holde det litt nede, men ble jo med og ropte og hoia. Da jeg gikk ned på matta etterpå sa kroppen og hodet bare stopp. Så da var det sykehuset neste. Der ble jeg i åtte dager. Kanari-Fansen vet å lage lyd og trøkk, og det ble litt for tidlig for min del. En god opplevelse før og under kamp, ikke like god opplevelse etter. Men jeg ville ikke ha vært det foruten, forteller Roseth.

- Dette er overskriften som media aldri fikk: Trøkket fra Kanari-Fansen sørget for at egen spiller havnet på sykehus i åtte dager! For en gullsak. Det er sykt, sier Pål-André Helland - som er med i sendinga som ekspert da Ivar Hoff er på ferie i Spania.

- Det var en fryktelig kjedelig periode, men takket være god støtte av laget, det medisinske og hele Fuglafamilien har jeg kjempet meg gjennom dette, sier Martin Ove Roseth.

- Det er jo litt typisk at han nå scorer mål mot Vålerenga med hodet etter å ha gått en halv sesong uten hode, melder Helland med et smil.

Les også: Bank i Bordet: Alsaker mener derbyet holdet internasjonalt nivå

Se FuglaXtra med Roseth her:

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 20.10.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (video)