Røssing: - Håper å score flere mål utover høsten

Alexander Røssing-Lelesiit (17) hadde bare vært på banen i seks minutter da han satte inn utligningsmålet mot Molde. Nittedal-gutten håper på flere sjanser og mål utover høsten.

Annonse:

- Utrolig. Fantastisk. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, sier 17-åringen om jubelscenene etter at han scoret sitt første mål for A-laget i en obligatorisk kamp for LSK.

I minuttene etter utligningen hadde Lillestrøm et voldsomt momentum og var nær ved å skape flere store muligheter mot et Molde som så preget ut. Men litt ut av ingenting fikk Mads Enggård tid og plass til å sette opp Frederik Ihler. Alene med Mads Hedenstad Christiansen sendte den danske spissen Molde videre til semifinalen i cupen.

STORT ØYEBLIKK: Alexander Røssing-Lelesiit fyrer av skuddet som sørget for utligning mot Molde. Dessverre holdt det ikke til avansement. Foto: Fredrik Tyskeberg
STORT ØYEBLIKK: Alexander Røssing-Lelesiit fyrer av skuddet som sørget for utligning mot Molde. Dessverre holdt det ikke til avansement. Foto: Fredrik Tyskeberg

- Vi hadde veldig mye momentum etter det målet, og skapte sjanser. Veldig kjipt at Molde fikk den siste scoringen. Jeg følte vi hadde kampen etter 1-1-målet, sier Røssing.

Uansett mener han at kampen var et stort steg i riktig retning for Lillestrøms del.

- Jeg synes det var veldig bra med tanke på hvor få dager Dag-Eilev Fagermo har vært her. Vi kommer til å bygge videre på dette, og det kommer til å komme bedre resultater. Jeg håper jeg kan bygge opp selvtilliten og score flere mål for klubben utover høsten.

Fagermo legger ikke skjul på at han har stor sans for 17-åringen som tidligere i høst debuterte på G17-landslaget med to scoringer.

- Han er en kjempespennende spiller. Det kan godt hende han er klar til å starte også, men er veldig fin å sette inn når kampen faller litt i tempo med sine kvikke bein. Han er uredd. Han tror jeg blir viktig for oss i høst, sier LSK-treneren.

Nå venter bortekamp mot Fredrikstad søndag 20. oktober før Odd kommer til Åråsen 27. oktober. Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Odd!

Se intervju med Alexander Røssing-Lelesiit:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 07.10.2024
Skrevet av: Morten Stokstad, Fredrik Tyskeberg (foto) og Andreas Aalling (video)