Se høydepunktene: Skaarud med strålende assist i 4-4-kaos

(Lillestrøm - Odd 4-4) Med familien på tribunen fikk 16 år gamle Daniel Skaarud vist fram sitt helt spesielle talent. Den målgivende pasningen til Thomas Lehne Olsens første scoring var en av dagens fineste prestasjoner.

22 minutter gjensto da Bjørkelangen-gutten - som fylte 16 år i september - ble byttet inn sammen med Kristoffer Tønnessen.

FIKK SKRYT: Eirik Bakke var godt fornøyd med Daniel Skaaruds innhopp. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Ikke lenge etterpå viste han seg frem med en presis pasning til Thomas Lehne Olsen som kunne sette inn 2-3-reduseringen etter at Odd hadde sjokkert Åråsen-publikummet med å score på sine tre første sjanser i første omgang.

Ruben Gabrielsen utlignet til 3-3 to minutter senere, men dramaet fortsatte da Mikael Norø Ingebrigtsen nok en gang sendte Odd i ledelsen ti minutter før slutt.

På overtid sikret imidlertid Thomas Lehne Olsen 4-4 på straffespark.

Dermed er det klart at LSK blir enten nummer seks eller syv i årets Eliteserie. En runde før slutt er Sarpsborg 08 to poeng bak LSK i kampen om sjetteplassen. Lillestrøm møter Sandefjord borte, mens østfoldingene skal til Bodø.