Sen kveldskamp mot KFUM: «Ooa hela natten» for Georgson?

Torsdag ruller Eliteserien igjen når det er duket for det som trolig er tidenes seneste avspark på Åråsen: Avspark mot KFUM er klokka 21.15, og det betyr at kampen avsluttes like etter klokka 23.00!

Annonse:

Med andre ord: En spektakulær anledning for at Andreas Georgson og LSK kan ta årets første trepoenger hjemme. Da kan det fort bli «Ooa hela natten» på den svenske treneren!

- Sommerkvelden varer langt inn på natten, så dette blir helt fint. Vi håper mange nok en gang møter opp slik at vi kan feire den første hjemmeseieren sammen. Det lengter vi etter, sier Georgson.

Etter en liten sommerferie i Italia syntes han det har vært veldig godt å komme tilbake på treningsfeltet for å forberede laget for resten av sesongen.

- Det skal bli veldig fint å komme i gang igjen. Nå har vi fått en periode på 10 dager der vi faktisk har fått trent ordentlig, frisket opp og repetert på de detaljene vi ønsker å fokusere på. Veldig skjønt, sier LSK-treneren, som også er glad for den stadig økende konkurransen i laget.

Flere er på vei tilbake fra skade, og fra og med 17. juli er også Kevin Krygård og Markus Karlsbakk klarert for spill.

- Vi har en veldig bra konkurransesituasjon nå som er sunn, og som kommer til å gi meg hodebry på en bra måte. Og sånn må det være. Hvis vi skal konkurrere med de beste, må det nesten være konkurranse for i det hele tatt å få være med på treningene, sier LSK-treneren.

Om møtet med Oslos beste lag på torsdag, sier han:

- Vi møtte jo KFUM i vinter. Da gjorde vi en veldig god første omgang der vi ledet med 3-0. Men vi fikk mer trøbbel i andre omgang. De er gode og modige og tydelige i det de gjør, og det overrasker ikke meg at de har gjort det så bra. Det blir en utfordring som vi ser fram i mot, sier Georgson.

Se video-intervju med Andreas Georgson:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 26.06.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video)