Sesongoppkjøringen er godt i gang på jenteakademiet

Lagene på jenteakademiet har kommet veldig godt i gang med det nye året!

Annonse:

Allerede tirsdag 3. januar var alle samlet for testing i LSK-hallen. Ekstra gøy var det å se de aller yngste født 2010, sammen med de andre jentene. Vi ønsker J13 velkommen inn i ungdomsfotballen! 

Den første uka trente alle lagene sine økter i LSK-hallen siden lagene på guttesiden enda hadde en ferieuke. Det ble en perfekt start med god trening og ikke minst perfekte forhold.  

A-Lag og Rekrutt 

12. januar ble det avholdt infomøte for spillerne fra senior og J17 fra i fjor.  Her ble det lagt frem info rundt inndeling av A-lag/Rekrutt som skulle komme noen dager senere. Prosessen rundt dette har vært svært viktig for oss, slik at spillerne var klar over hvilke konsekvenser det ga for den enkelte.

For første gang i LSK sin historie skulle det nå tas ut en A-tropp på damesiden i klubben. Denne troppen ble tatt ut søndag 15. januar. 22 spillere ble tatt ut, men jentene fikk beskjed allerede på infomøte 12. januar at det her kunne komme endringer. Under A-troppen har vi også en rekruttgruppe med 28 spillere. Gruppene skal samarbeide tett hele veien rundt felles treningstid, tett samarbeid rundt opplegg sportslig og ikke minst hospitering. Oppstart med denne modellen og erfaringene vi har fått på kort tid viser at vi har truffet bra. 

Disse lagene har allerede spilt flere kamper: 

A-lag:
14. januar: Raufoss – LSK: 2-0
29. januar: LSK – BK Hacken J19: 3-3
4. februar: LSK – Fredrikstad A: 3-0

Rekrutt:
29. januar: LSK – BK Hacken J17: 3-2
1. februar: LSK – Bjerke: 2-3
4. februar: LSK – Fredrikstad J17: 3-0

At BK Hacken tar turen fra Gøteborg for å spille mot oss i LSK er veldig stas. Og med de resultatene vi fikk denne helga vitner også om at vi holder et bra nivå med de beste jentene våre!

J17

I år har jentene født i 2007 tatt steget opp i J17 og skal spille i årets 1.divisjon. De har fått en ny ivrig trener i år som kom fra Sarpsborg. Dette laget skal samarbeide tett med både Rekrutt, men fortsetter også samarbeidet med J15.

Laget deltok på Sprint/Jeløy cup 14/15 januar og fikk med seg en veldig fin 3.plass av hele 24 lag. En sterk prestasjon der mange gode lag deltok!

21.januar spilte de også sin første treningskamp mot Ull/Kisa der resultatet ble 2-2.

J15

Vår J15 gruppe består av ca. 30 jenter. Her er årgangene 2008 og 2009 samlet og skal spille i J15 regional og 1. div. Også her er vi godt i gang med aktivitet. Kamper er spilt og det må selvfølgelig nevnes KM 5`er som ble avholdt i LSK-hallen 21 og 22 januar. 2009 jentene våre kom seg helt til finalen og fikk med seg en finfin sølvmedalje! 

I denne aldersgruppa er det også stor sone og krets-aktivitet så vi må hele tiden passe på belastning for våre beste jenter.

Jenter 15 ferdig.jpg

J13

De aller yngste, 2010 jentene er også i gang. Etter en ny og morsom start på året med tester var det tid for inne KM. Disse jentene tok likeså godt med seg gullmedaljen i bagen hjem fra LSK-hallen helgen 21-22. januar.

Ser vi på jentesiden totalt etter KM 5`er i november og nå i januar vant lagene på jenteakademiet Senior, J17, J15 og J13 og da med sølv på J14. Flere klasser var det ikke…

Videre er det det kamper i Romeriksmesterskapet og sone/krets aktiviteter. 3 av 2010 jentene hadde også sin første kamp 2 år opp i J15 på søndag, der de presterte godt. 

J13 bilde.jpg

 

I tillegg til fotballtrening har alle våre lag opplegg med fysisk trening. A-lag/rekrutt/J17 har styrke 1 dag i uka i styrkerommet i Skedsmohallen i forbindelse med fotballtrening. J15 jentene er på Avancia Skedsmokorset hver fredag for alternativ trening. Flere av lagene har også løping i trapper på Åråsen så det er stor aktivitet i våre lag ukentlig.

21. februar reiser 77 jenter + 12 trenere på treningsleir til Spania. Vi gleder oss veldig og det gjør også at glød og motivasjon holdes oppe i en ellers kald og mørk årstid! 

 

Annonse fra Eliteserien: