Skogvold solgt til Fredrikstad

Henrik Skogvold (20) er solgt til Fredrikstad Fotballklubb.

Annonse:

I utgangspunktet ønsket ikke LSK å selge den lokale unggutten, men slik situasjonen er blitt – med lite spilletid – gjorde at Skogvold ønsket en overgang til FFK.

- LSK har ikke hatt noe ønske om å selge Henrik. Men vi har lyttet til Henrik, og hatt samtaler med både han og hans rådgivere. Vi har fortsatt tro på talentet og potensialet hans, og det har jeg vært tydelig på i samtalene vi har hatt. Samtidig har vi forståelse for at Henrik ønsker mer spilletid gjennom en permanent overgang til en annen klubb, sier sportssjef Simon Mesfin.

Det var ikke noe lett valg for Henrik Skogvold å forlate barndomsklubben. Han har sendt oss denne teksten der han takker for seg i denne omgang.

Kjære Fuglafamilien. Jeg har nå sammen med LSK tatt et valg om å forlate klubben. Det er vondt å si, men sånn er det. For min egen karriere mener jeg selv at det hadde vært naivt å fortsette sånn det har vært i LSK den siste tiden. Lite til ingen spilletid, og det å bli brukt i posisjoner der jeg ikke kan få ut potensialet mitt, gjør at jeg tror dette er det beste valget for meg nå. Men det var på ingen måte slik jeg ønsket å forlate Fugla. Jeg hadde lyst til å gi så mye til fansen, mer enn det jeg har gjort. En stor takk også til alle lagkamerater og gode kollegaer i LSK. Det å ha fått være et forbilde for barn og unge, er kanskje det største privilegiet jeg har hatt. Tusen takk for all støtte på veien. Forhåpentligvis sees vi igjen en vakker dag.

Vi ønsker Henrik Skogvold lykke til videre i karrieren, og takker for de fine bidragene med LSK-logoen på brystet – både på og utenfor banen!

Annonse fra Eliteserien: