Svenningsen, Woxen og Babic for Norge!

Lucas Svenningsen (bildet), Harald Woxen og Lazar Babic er tatt ut på henholdsvis G17-, G16- og G15-landslaget for landskampene som spilles i september.

Annonse:

Svenningsen, som skal delta i firenasjonersturneringen i Sverige, har vist seg fram som en lovende midtstopper siden overgangen fra Ull/Kisa i sommer.

- Lucas har kommet inn med bra duellkraft og tilført rekruttlaget mye på det området. Han har en voldsom fysikk og er veldig god i lufta, noe han har vist ved å score flere mål på hodet. En spennende spiller for fremtiden, sier toppspillerutvikler Frode Kippe.

Her kan du se hele G17-landslagstroppen!

Woxen og Babic i god utvikling

G16-KLAR: Harald Woxen har tatt store steg denne sesongen.
G16-KLAR: Harald Woxen har tatt store steg denne sesongen.

Woxen skal delta i Syrenka Cup i Polen der motstanderne er Romania, Montenegro og vertsnasjonen.

- Vi er veldig fornøyd med at Harald har konsolidert plassen sin på landslaget. Han er en spiller som tilfører laget ekstraordinær intensitet, noe han også har vist på treningene med A-laget. Med to nominasjoner som Norges beste spiller i de to siste kampene, blir det spennende å se hva han kan utrette på de kommende landskampene, sier akademisjef Toni Ordinas.

Her kan du se hele G16-landslagstroppen!

Lazar Babic er med på G15-landslagets dobbeltkamper mot Sverige som spilles på Nordkisa stadion (hjemmebanen til Hauerseter).

- Lazar har utviklet seg som forventet i 2024, og vi er veldig glade for hvordan han har integrert seg i akademiet etter overgangen fra Løvenstad. Han fikk sin debut i 3. divisjon før sommeren, og dette landslagsuttaket bekrefter at han er en veldig spennende keeper. Sammen med Benjamin og Luka utgjør han en strålende trio for de kommende årene på G19 og i 3. divisjon, sier Ordinas.

Her kan du se hele G15-landslagstroppen!

Annonse fra Eliteserien: