Takker supporterne etter tap i Fredrikstad

(Fredrikstad - Lillestrøm 2-1) 1600 LSK-supportere sørget for en fantastisk støtte på tribunen, men nok en gang endte det med et knepent tap.

- Jeg vil takke supporterne for den enorme støtten vi fikk i dag. Dessverre klarte vi ikke å gi dem den seieren de og vi ønsket oss, sier Ruben Gabrielsen.

Han var involvert i de to første målene - selv om de fleste skjønte lite av straffesparket som ga FFK ledelsen. Sigurd Kvile løp rett inn i Gabrielsen - uten mulighet til å nå ballen - og dommer Sivert Amland pekte på 11-meteren.

BEST PÅ TRIBUNEN: Et utsolgt bortefelt med 1600 LSK-supportere skapte en fantastisk stemning. Foto: Morten Stokstad

Morten Bjørlo satte straffesparket i mål etter 51 minutter. Åtte minutter senere utlignet Gabrielsen etter møljespill på en corner, og i de påfølgende minuttene hadde LSK et godt tak på hjemmelaget.

Men etter 78 minutter fikk innbytter Jeppe Kjær gå gjennom LSK-forsvaret på alt for enkelt vis før han skjøt inn seiersmålet.

Fem runder før slutt er det nå fire poeng opp til trygg grunn og tre poeng opp til kvalikplassen. Nå venter to helt avgjørende hjemmekamper mot Odd (27. oktober) og Haugesund (3. november).

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Odd!