Tap mot KFUM

(KFUM - Lillestrøm 2-0) Kampen mot KFUM levde lenge, men det endte til slutt med et fortjent 2-0 tap mot Oslo-laget.

Annonse:

Det ble en blytung kveld for LSK på Ekeberg. 

- Akkurat nå er det en jævlig følelse: Nytt tap, med mye marginer som går imot. Vi må bare jobbe på hver eneste dag, og ta tak i det, sier Espen Garnås til TV2 etter kampslutt. 

KFUM var det førende laget i første omgang, men det var LSK som fikk omgangens største sjanse. Ylldren Ibrahimaj kom alene med KFUM-keeper Emil Ødegaard, men en god redning sørget for 0-0 til pause. 

Andre omgangen startet bedre for LSK spillmessig, men det snudde i det 62. minutt da Felix Và feller Obilor Okeke innenfor 16-meteren og får sitt andre gule. Robin Rasch scorer på straffen og sender KFUM i ledelsen. Rett etter at KFUM tar ledelsen får Thomas Lehne Olsen en gratis mulighet på 5 meter, men spissen treffer ikke 100 % og ballen går til like til side for mål. 

På tampen av kampen økte Johannes Nunez ledelsen for KFUM til 2-0 som blir sluttresultatet. 

David Nielsen oppsummerer hans første kamp som LSK-trener slik

- Jeg syntes vi er solide i første omgang. De har ballen mest og vi forsvarer oss langt fra deres mål. Vi sliter også litt med underlaget - hvor vi sliter med å få touchen og pasningene til å sitte, men så syntes jeg det blir bedre. Vi gjør en kjempe fin offensiv aksjon rett før pause og får spilt igjennom Ylldren - hvor KFUM-keeper gjør en kjempe redning. Så kommer vi ut til andre omgang som vi starter veldig bra. Vi har en veldig god periode der vi får justert noen ting med ballen, og vi får mer ball og har med ro, touchen sitter bedre - så er det klart at situasjonen med straffen og rødt preger oss veldig og det er vondt, sier David Nielsen. 

Nå er det landslagspause og to uker til neste kamp - som gir David Nielsen mer tid på treningsfeltet før LSK tar i mot Rosenborg på Åråsen 15. september. 

 

Annonse fra Eliteserien: