Tapsrekken tok slutt: Viktig poeng i folkefesten på Åråsen

(Lillestrøm - Rosenborg 1-1) Etter seks strake serietap ble det endelig poeng igjen. Thomas Lehne Olsen sendte LSK i ledelsen, men RBK kom tilbake og dermed endte det 1-1.

Annonse:

Rammen var fantastisk med 9731 tilskuere på et feststemt Åråsen.

- Det var en kjempekamp å spille. Så å si fullsatt Åråsen, og Kanari-Fansen var jo der omtrent en time før avspark. Det rista i taket over oss på spillermøtet før kampen. Det var helt sjukt. Det eneste som manglet var prikken over i'en, at vi tar med oss tre poeng. Men det var mange hakk opp fra Kåffa-kampen. Jeg synes vi har hatt to gode hjemmekamper på rad nå, og hvis vi fortsetter sånn, så tror jeg vi skal bli veldig, veldig vanskelig å slå fremover, sier Thomas Lehne Olsen.

HEFTIG RAMME: Nesten 10 000 tilskuere lagde en fantastisk stemning på Åråsen i klassikeren mot RBK. Foto: Terje Pedersen / NTB
HEFTIG RAMME: Nesten 10 000 tilskuere lagde en fantastisk stemning på Åråsen i klassikeren mot RBK. Foto: Terje Pedersen / NTB

Han ble kåret til banens beste og det tok ordentlig fyr da han banket inn ledermålet på en dødball ni minutter ut i kampen. Pyro fra både LSK- og RBK-supportere sørget for at oppgjøret ble utsatt flere ganger på grunn av mye røyk på banen.

Noah Holm utlignet for RBK da han umarkert kunne sette et innlegg i mål like før pause.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking 29. september!

Kampen var jevn og intens og relativt sjansefattig, men Rosenborg fikk en stor sjanse i sluttminuttene. Stefan Hagerup vartet opp med en god redning da Innbytter Zeidan headet fra farlig posisjon etter 88 minutter.

TAKKET FANSEN: David Nielsen var imponert over trøkket og rammen på Åråsen. Foto: Terje Pedersen / NTB
TAKKET FANSEN: David Nielsen var imponert over trøkket og rammen på Åråsen. Foto: Terje Pedersen / NTB

- Han fikk en ganske fri heading fra fire-fem meter, men den gikk relativt rett på meg, så da ble det en enkel jobb å holde den ute. OK med ett poeng, men vil jo helst ha tre - ikke minst med tanke på at vi tok ledelsen, sier Stefan Hagerup.

Dermed endte det 1-1 og LSK tok dermed det første poenget i Eliteserien siden 2-2 hjemme mot Sarpsborg 08 i slutten av juli.

- Du skal huske på at vi hadde tapt seks kamper på rad før denne kampen. Hovedfokuset var at vi skulle se ut som et lag som ikke har tapt seks kamper på rad. Det klarte vi. Det var en bra jobb av spillerne. Vi møtte et lag som er i flyten, og vi fikk skapt en kamp slik vi gjerne ville ha den i første omgang - bortsett fra at vi sov på baklengsmålet. Dette var et steg i riktig retning. Og stemninga før og under kampen var helt vanvittig, sier trener David Nielsen. 

Se intervju med Stefan Hagerup:


Se intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se høydepunktene fra kampen:


Annonse fra Eliteserien: