TLO med klar beskjed: - Vi skal ha tre poeng og ta den sjetteplassen

Thomas Lehne Olsen bare rister på hodet over de som velger å spekulere i om LSK-spillerne ikke vil gi alt mot Sandefjord i søndagens serieavslutning.

Annonse:

Lillestrøm kommer til å bli nummer seks eller syv i Eliteserien, mens det for Sandefjords del står mer på spill: Med seier er plassen sikret for vestfoldingene. Med uavgjort eller tap er Sandefjord avhengig av hjelp fra Tromsø som møter Vålerenga i Oslo.

Thomas Lehne Olsen har en krystallklar melding til de som måtte tro at LSK-spillerne ikke vil gi alt i håp om å bidra til at Vålerenga rykker ned.

- Vi har fokus på at vi skal ha tre poeng og ta den sjetteplassen. Det er det vi tenker på.

Les også: Vi fryser prisene: Sesongkortsalget 2024 i gang

Scenarioet er ikke helt ulikt slik det var før den siste runden i 2019. Hvis Vålerenga hadde tatt poeng borte mot Mjøndalen, hadde LSK reddet plassen. Men det skjedde ikke, og da Lillestrøm bare spilte uavgjort hjemme mot Sarpsborg endte det med kvalifisering og senere nedrykk.

Uten at noen la skylda på Vålerenga for nedrykket.

- 100 prosent. Vi tenker på oss selv. Så får de andre tenke på seg selv, sier Thomas Lehne Olsen.

LSK har særdeles god statistikk mot Sandefjord, men LSK-spissen forventer at det er et offensivt hjemmelag som går aggressivt til veis på søndag.

- Det er vel å regne med at det er en viss desperasjon i Sandefjord-laget når de spiller om ny kontrakt. Det blir en tøff kamp, men vi gleder oss til å avslutte sesongen på en best mulig måte.

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Annonse fra Eliteserien: