Tungt tap mot Molde: - en utrolig skuffelse

(Molde - Lillestrøm 3-0) LSK slet med å skape de store sjansene og klarte ikke å hamle opp med et godt Molde lag.

Førsteomgangen ble veldig avgjørende for kampen. Molde tok ledelsen 13 minutter ut i kampen etter en feilpasning fra Kristoffer Tønnessen. Forsvarsspilleren spiller ballen rett inn i beina på Magnus Wolf Eikrem som finner Kristian Eriksen inne i feltet - som sender hjemmelaget i føringen.

2-0 scoringen er svært uheldig etter at Martin Linnes fyrer av fra distanse - ballen treffer stolpen, så Mads Hedenstad i ryggen og i mål. Hjemmelaget ledet dermed 2-0 til pause.

- Det er første gang i LSK jeg har blitt skuffa. Vi gikk ut og har ikke fulgt planen, vi var skikkelig dårlige i forsvarsspillet. Vi var både høyt og lavt, og da er det lett for hvilket som helst lag se bra ut mot oss, sa Andreas Georgson til TV2 etter de første 45.

Andreomgangen er bedre sett med LSK-øyne, men de store sjanse uteblir. Spillet sitter bedre, men Molde så ut til å ha god kontroll i det lavt liggende presset.

3-0 scoringen kommer på en kontring etter at LSK over lengre tid har klart å presse hjemmelaget lave. Vertene spiller seg ut bakfra og Martin Linnes serverer Mathias Løvik som punkterer kampen.